Eric Bibb: Blues People

L’Eric Bibb s’ha tret de la mànega un impressionant àlbum de blues.

No espereu cap mena d’avantguarda, innovació ni transgressió a Blues People. Simplement un cabàs de talent aplicat als paràmetres més clàssics del blues, si de cas salpebrat amb una miqueta de soul. I amb la inclusió d’un original homenatge a Nelson Mandela, musicalment deliciós.

Però és que les cançons, totes, són estupendes; i l’execució, magnífica. Amb una producció i uns arranjaments que saben on adornar una tonada senzilla i on respectar una melodia sublim. I això acaba sent, potser no una obra mestra, però s’hi acosta molt.

Adient pels que no acostumeu a assaborir blues: veureu la llum, segurament. Contraindicat pels que volen seguir dient que ja no es fan discos com els d’abans. Ei, què he comentat un àlbum que porta menys d’un any al mercat!

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: