Gstaad

A Nevada hi ha Las Vegas, i a Suïssa hi ha Gstaad.

Aquest poblet alpí és la caricatura del tòpic suís: carrers asquerosament nets, maquíssimes cases tradicionals de recent construcció, un silenci ambiental tant aclaparador com les campanades de diumenge al migdia, tot de botigues de productes exclusius què pots trobar a qualsevol centre turístic del món, i preus que s’enfilen tant amunt com les muntanyes que envolten Gstaad. L’idioma què més vam escoltar al carrer és l’anglès, parlat per gent, tant jove com més granadeta, que vestia ulleres de sol i roba de marques de luxe.

Lluent, bonica i sense ànima, Gstaad mereix la visita pel trajecte, ple de valls espectaculars, camps verds i muntanyes que mostren boscos impenetrables i insinuen les que a l’hivern són cobejades pistes d’esquí. I també com un magnífic escenari on practicar parapent.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Gstaad»

  1. […] Avui us torno a castigar amb més fotos de Gstaad. […]

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: