Verdade Uma Ilusão

La Marisa Monte ha publicat CD i DVD de la gira què va passar per Barcelona l’any passat.

I jo, pesat i devot admirador, us el recomano. A més, gràcies a la tecnologia i el canvi de costums, gaudir i compartir la seva música és ara tant fàcil com legal. El canal de Youtube de Marisa Monte ha publicat la llista de reproducció de les cançons del DVD, què és el què insereixo a continuació, i gràcies a un servei què es diu Peggo, podeu baixar-vos el MP3 amb només el so.

Recordeu aquells temps en que a la entrada d’un concert et regiraven per veure si portaves una grabadora amagada?

Adient per a contemplar una posta de sol acompanyat d’una cervesa de blat. Contraindicat per escoltar-lo mentre estàs fent comptes i preparant les factures que aniràs a pagar al banc (parla l’experiència).

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «Verdade Uma Ilusão»

  1. Permite más de veinte minutos seguidos ? yo utilizo uno que no me deja más de veinte minutos y no puedo bajar discos.

    1. Permite, pero te baja todo el vídeo como un único fichero MP3, tienes que separar las canciones a mano (hay la opción de mantener o no los silencios, pero esto en los discos en directo no aplica).

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: