Buskers Bern

Del 7 al 9 d’agost hi ha el festival de música al carrer de Berna.

Molt d’ambient als carrers, què s’emplenen d’actuacions i paradetes on comprar menjar o beguda. Un bratwurst, si acompanyat de pa, costa aproximadament el mateix què una samosa (8.5 CHF) i si acompanyat amb amanida el mateix que un falafel vegetal o de peix (14 CHF), una mica més car què el de pollastre (12 CHF), mentre què les caipirinhes costen 13 CHF i no tinc ni idea del què demanàven per la sàngria ni les racions de paella. Aquest cop no he vist paradetes oferint xurros.

A banda de la música, poc soroll ambiental i un munt de contenidors d’escombraries i WC repartits per tots els carrers per a minimitzar l’impacte ambiental.

Hi ha també un espai infantil on vam anar a veure teatre de titelles, on va quedar clar què col·locar l’escenari optimitzant la visió del públic és complicat a tot arreu.

El festival es financia mitjançant la venda dels programes a la gent què passeja pel carrer. Pots comprar el programa pagant 10 o 20 francs, depenent del nivell de suport què li vulguis (o puguis) donar al festival. Amb el programa ve una cinta què et dóna dret a assistir als espais tancats on no hi cap gaire gent.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: