Frauen Pissoir

La imatge no enganya: és el pòster què indica l’entrada als WC femenins en el Gurtenfestival, del què ja us vaig parlar.

Cartell pel lavabo de noies al Gurtenfestival, on es veu una noia pixant dempeus.

Abans no us espanteu massa i us demaneu sobre les particularitats orinario-reproductives-sexuals de la meitat de la població helvètica, us explico què un veí m’ha contat en què consisteix això. Es veu què hi ha uns estris, de cartró i no reutilitzables, que s’acoblen allà on toca i permeten no només higienitzar sinó també accelerar la micció.

M’explica el meu veí (amb molt d’humor i davant el riure de la seva parella) què és un invent què ja van incorporar al festival de l’any passat, a resultes de les cues que van haver als WC de noies durant un concert del Robbie Williams al Wankdorf Stadium i on ell va haver d’esperar-la tres quarts d’hora a la porta del bany…

Els urinaris masculins, per cert, em van sorprendre per la seva netedat inclús quan ja feia moltes hores que el consum de cervesa estava a nivells extraordinaris (segons els meus hàbits; simplement normals, segons els suïssos). La neteja és un costum inherent a la vida aquí. A la carpa on menjava la gent veies què anaven passant treballadors netejant el terra o les taules de manera continuada, no només amb una periodicitat elevada com a d’altres contrades.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Frauen Pissoir»

  1. Avatar de francis black
    francis black

    Que apunten bien y levanten la tapa.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: