Jack Ryan: Shadow Recruit

L’univers d’aventures d’espies emmarcats amb fascinants escenaris geopolítics i gadgets technològics d’allò més cool necessitava una revisió. Igual que passa amb la saga de James Bond, si es quedessin amb la lletra del que va escriure Tom Clancy (i el seu equip de negres) qualsevol nova adaptació quedaria acartronada.

I així és què Jack Ryan: Shadow Recruit fa el mateix paper què fa un quart de segle va cumplir The Hunt for the Red October, la presentació en societat de l’analista què inesperadament esdevé agent secret, paper que assumeix Chris Pine, encarregat també de resucitar el capità Kirk de la saga Star Trek. L’acompanyen el fred Kevin Costner, la mediocre Keira Knightley i el solvent Kenneth Branagh.

La trama i la producció estan prou bé, però el film pateix perquè ha d’abarcar massa coses: explicar l’origen del protagonista, el seu reclutament, i finalment l’aventura concreta. El ritme és irregular i crec què un muntatge diferent, inclús incorporant part de la trama oculta de la banda russa, hagués equilibrat més el film. A més, a Branagh se li allarguen massa algunes seqüències i li costa trobar el punt a les escenes d’acció.

Pòster de Jack Ryan: Shadow Recruit

Adient per a passar una estona entretinguda. Contraindicada pels aficionats als puzzles.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: