Ni autonomia ni independència

Alguns diuen què l’any vinent els catalans podrem decidir entre autonomia i independència. Jo no ho veig clar què arribem a tenir tanta llibertat.

Com què en tot cas la consulta hauria de ser legal i tolerada per alguns què no parlen ni escriuen en català (i ara estic parlant de voluntat política, no d’habilitat lingüística), de fet seria entre autonomía i independencia.

El què veig és què quan li pregunten als catalans qui volen què decideixi sobre l’educació dels seus fills (de la única manera què el sistema preveu fer-ho) UPyD rep un suport ínfim. I què ara sembla què s’aprovarà una llei que determinarà com s’educarà els nens catalans amb una aprotació ben significativa d’aquest partit.

Sense entrar a discutir la immersió lingüística, jo necessito l’ajut d’un expert sobre el diccionari. Perquè ni a autonomia ni a independència es descriu aquesta situació. I crec què és el qùe molta gent vol corregir.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: