Iron Sky

Sou aficionats a les ucronies satíriques?

Iron Sky és una pel·lícula tant normaleta com deliciosa. Molt d’humor, efectes especials prou apanyadets i unes interpretacions més que correctes acaben construint un film que entreté sense posar els peus a cap galleda ideològica.

Això vol dir dues coses: la primera, que no han comés l’error de malbaratar una bona idea de pel·lícula volent transmetre un missatge. La segona, que no hi ha missatge: Iron Sky ridiculitza completament els nazis i això els treu gairebé tota la seva perillositat. Compte, que també els iguala amb els partits majoritaris als EUA.
Poster del film Iron Sky
Film sense pretensions, entreteniment lleuger.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: