És la llei

I contra la Llei no es pot fer res. És així, s’ha de respectar i s’ha d’acatar.

Ara, ningú no ha escrit (encara) una llei prohibint que a un bloc jo escrigui que hi ha coses que em semblen massa ridícules per a ser veritat. Si en el món del futbol trobem disbarats com aquests, pateixo de pensar què podriem arribar a descobrir dins les lleis de debó.

Resulta que Messi va aixecar-se la samarreta per exhibir una felicitació a sa mare. Això està prohibit, perquè algú ha decidit que si els jugadors comencen a fer propaganda cadascú del que li sembla, això anirà en contra del negoci, o del decòrum, o de ves a saber què. No ho discuteixo. Però es veu que això és “falta grave“. Tot això ho descobreixo gràcies a El País, per cert.

Si mostrar algun dibuix, text, etc., és “falta greu”, ¿què no hauria de ser el comportament que veiem cada diumenge d’alguna gent a la vora del camp? Per no parlar de segons quines actuacions dins del camp … Llicenciats en Dret, ajudeu-me!

Salut i sort,

Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: