Solidaritat de serveis

Els d’El País publiquen un article on descobreixen que hi ha comunitats autònomes que, fent ús de la seva autonomia, apliquen de manera molt diferent la Ley de Dependencia.

Benvinguts a la política, senyors periodistes. A més, segons la seva anàlisi, resulta que les autonomies governades pel PP són les menys eficients i les que no posen tota la voluntat en assistir la gent. Casualment, tots els exemples són amb comunitats governades per PP i PSOE.

Posats a jugar a la demagògia, ara vull llegir un altre article amb l’opinió de l’ínclit Juan Carlos Rodríguez Ibarra demanant que els ciutadans de tota Espanya tenen els mateixos drets i han de ser atesos igual de bé. Vull escoltar l’ocurrent José Bono dient que cal estar pel manicomi per a demanar més diners allà on el cost de la vida és més alt. Vull saber què proposen els polítics espanyols per a solventar les dramàtiques situacions que relata l’article.

De política no n’entenc gaire, o sigui que no sé què passarà. Però de memòria encara en tinc, i sospito que acabarà passant el d’altres vegades: que s’aprovarà una bona mesura que quan la va proposar un nacionalista era insolidària i que ara passarà a ser progressista.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a «Solidaritat de serveis»

 1. A hores d’ara articles així semblen simple politiqueria. Contra el PP (una causa noble) i potser fins i tot benintencionada però politiqueria.

  Col·lectivament ens vàrem dotar d’una llei que reconeix drets que a hores d’ara a penes ens podem pagar. Que en el futur encara serà pitjor. I serà més o menys així arreu d’Europa.

  Mentrestant anem fotent rànquings en que les CCAA que estan més sobrefinançades i les que tenen més voluntat política queden com unes senyores i les que van més pillades de pasta i les que passen de tot queden pitjor.

  I així es poden tirar la dependència al cap els uns als altres.

 2. Evidentment amb això de la politiqueria em refereixo a l’article de El País, no al teu.

 3. Però per què insisteixes a llegir “El país”?, si t’agrada que et peguin vés a la cova del sado, que són professionals.

 4. Completament d’acord amb el que exposes, Jordi. Però aquí apareix un altre tema: el país que volem tenir és més car del que ens podem permetre amb el nivell d’ingressos que tenim (i aquí parlo tant de renda per càpita com d’ingressos de l’Estat via impostos).

  Víctor, el que passa és que no trobo altre diari que m’agradi més. I amb internet, és molt fàcil picar d’aquí i d’allà.

  Salutacions.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: