Ja em podeu posar a parir

Els que visiteu Lo Bloc ja us haureu adonat, però els que només llegeixen els articles a un lector RSS no s’hauran adonat que ara podeu valorar tant els articles com els pocs comentaris que compartim gràcies a un nou plugin de WordPress.

I la veritat és que m’agradaria saber si el que llegiu (si llegiu!) us agrada o no. Lo bloc va començar com un bloc obert a la gent. El propòsit no era (i no és) guanyar audiència ni sentar càtedra, sinó deixar anotades coses que em venen al cap i, ja posats, compartir-ho amb qui pugui tenir temps per llegir-les.

I ja posats a publicar el bloc, el pas natural és fer la comunicació més fluïda en ambdós sentits. Perquè la companyia no ha estat buscada, però si molt ben trobada, i els moments en que descobreixo comentaris (especialment dels tertulians habituals) són molt feliços.

També em podeu dir que escric molt bé, naturalment.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a “Ja em podeu posar a parir

  1. On dius que hem de fer què? 😉 Jo de moment tinc poques votacions, potser perquè el personal és de vacances… però algú ja m’ha valorat un apunt com a dolent. No tinc tanta sort com l’Arqueòleg! 😉

  2. 🙂
    A mí m’ha passat el mateix: la primera valoració ha estat molt negativa, tot i que al tractar-se de la crítica d’un llibre, no sé si han valorat la meva opinió o la novel·la de Murakami.

    Bon estiu a tots dos!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s