Proper àlbum de Neil Young

Zona Musical publicava ahir mateix la notícia de la propera aparició del nou àlbum de Neil Young.

Tal com ja avançava el propi Neil a una recent entrevista a Rolling Stone, es tracta d’un enregistrament fet al Fillmore East de San Francisco el 1970, juntament amb els Crazy Horse, que en aquella època encara incloien el malaguanyat Danny Whitten. Com comenta a l’entrevista, sembla que a partir d’ara es dedicarà a publicar una immensa quantitat d’enregistraments que han anat quedant pendents, ordenats de manera cronològica. Quelcom semblant als Tracks de Springsteen o els Bootleg Series de Bob Dylan. Una grandíssima notícia per tots els seus admiradors.

L’actualitat de Neil té altres punts d’interès. Al Festival de San Sebastian, Jonathan Demme ha presentat Neil Young: Heart of Gold, concert enregistrat a Nashville a la presentació de Prairie Wind i que El País deixa força bé, tal com ja va El Periódico quan es va estrenar a Sundance.

Demme compagina, igual que fa Neil, la promoció artístico-comercial amb el missatge polític a les seves intervencions. ABC destaca aquesta vessant política de la seva roda de premsa. Neil ha arribat a l’extrem de fer que www.neilyoung.com sigui la de la campanya Living With War i no la seva tradicional homepage.

De moment, però, seguim sense que s’anuncii cap extensió europea de la seva gira.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s