El primer passeig per Palermo

La primera passejada per Palermo ens ha deixat plegats. La combinació de calor, un bon dinar i haver passat la nit a l’avió ha cridat a la nostra amiga Becaina, que ha acudit ràpidament al rescat.
Ens havíem imaginat que el barri de Palermo era semblant al Born. Havíem llegit que es tractava d’un barri obrer on s’havien començat a instal·lar botigues de disseny i restaurants de moda. La gran diferència que li hem trobat amb el Born és la mida: al ser Buenos Aires molt més gran que Barcelona, les illes fashion estan molt més separades a Palermo que no al Born.
Això és immens. Camines i camines i els carrers s’allarguen d’allò més, amb numeracions que a Barcelona són difícils d’imaginar. Has de travessar uns quants carrers d’aspecte humil per a arribar a una cruïlla on s’apleguen tres o quatre locals interessants; i un cop els has passat, una altra vegada un tros poc interessant. L’aspecte físic és calcat del Poble Nou, amb majoria de cases baixes, els carrers amples i amb molts arbres, i no massa gent a la vista.
No massa gent a la vista, però això és ple estiu a la capital. L’equivalent seria el mes d’agost allà dalt …
Ja hem visitat la primera botiga de roba, hem passat de llarg dues o tres de decoració i hem entrat a la primera llibreria. Llibreria amb cafeteria i botiga de música incorporada, on hem trobat CDs i DVDs d’Albert Pla, entre d’altres. Un lloc al que m’agradarà tornar-hi.
Seguirem informant. Salut i sort,
Ivan.
Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s