Try! John Mayer Trio Live

Després de dos anys de silenci, ens arriva aquest enregistrament en directe, en companyia de dos altres músics reconeguts en la portada de l’àlbum a igual nivell que el protagonista -gest no gens usual.

La música de John Mayer és pot qualificar com de blues eclèctic, que va des de l’ona Lenny Kravitz (els tres primers temes, com Who Did You Think I Was) fins al blues clàssic d’Out of My Mind, amb llarg intro de guitarra al més pur estil B.B. King, passant pel soul de cançons com Vultures on s’aprecia la influència d’uns Hall & Oates i d’altres com el cover del I Got a Woman de Ray Charles on semblen recuperar sons fussion dels anys 70 i 80.

La interpretació que fa la banda és vigorosa i amb prou qualitat tècnica. Hi destaco el bateria Steve Jordan, molt bo. La guitarra de Mr. Mayer és prou eficaç i el seu estil vocal imita -per mi, clarament- el Lenny Kravitz. Això no l’afavoreix especialment, però tenint en compte -comentari racista- que el senyor Mayer és blanc, té el seu mèrit. El baix, Pino Palladino, no desentona gens.

Per cert, si no em fallen les oïdes, diria que els bisos es van reclamar en castellà (“otro, otro”).

En resum, un àlbum molt recomenable.

Salut i sort,
Ivan

John Mayer Trio
Try! John Mayer Trio Live
Columbia, 2005

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: