Achtung Kinder

Pancarta penjada al carrer que mostra el rètol: 'Schulanfang: Achtung Kinder' (Comença l'escola: Atenció amb els nens)

Ja és la tercera setmana del curs escolar però encara dura la campanya que cada any recorda els conductors que han d’anar amb precaució quan s’acosten a una escola o una cruïlla (com és aquest cas) per on circulen força nens, ja sigui a peu o en bicicleta.

La velocitat màxima en entorn urbà és de 40 Km/h. A prop de les escoles i en carrers on acostumen a jugar nens el límit baixa fins els 30 Km/h i hi ha unes immenses cares d’infants pintades a la calçada que ho senyalen. Tenint en compte que a un conegut li van clavar una multa de 150 francs per aparcar on no tocava, no vull saber què et passa si et passes amb el pedal prop d’una escola.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: