Sota terra

Tot el barri antic de Berna n’està ple, no deixes de veure’n. Portes que et traslladen a les catacumbes de la ciutat.

sotans

Abans eren magatzems on guardar aliments o mercaderies. Ara són locals comercials: botigues de tota mena, restaurants íntims i llocs on prendre una copa en un ambient relaxat, la majoria. D’altres, com aquest, els veus permanentment tancats i et desperten curiositat infinita.

Li posarien els pèls de punta als bombers de Barcelona, perquè la sortida és sempre única i estreta, i amb una escala força empinada, però són els llocs on Berna guarda ara algunes de les seves millors joies.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: