Xocolata de crema catalana

Com us ho dic. Existeix.

crema

Encara no ho he provat, no em fa pinta de ser del meu gust, què jo sóc de la xocolata ben negra, però m’ha agradat veure’l amb aquesta denominació quant a Suïssa el més normal hagués estat etiquetar-lo a la francesa.

Salut i sort,
Ivan.

3 respostes a «Xocolata de crema catalana»

  1. Avatar de Maite Sánchez
    Maite Sánchez

    Mmmmm
    S’ha de tastar!

  2. Per Bern no ho sé, però per la zona de Basel era molt difícil veure “crème bruleé” a les cartes de postres, sempre hi trobaves “crème catalane” o “crema catalana”. Jo crec que era per evitar la denominació francesa, perquè el que et menjaves era crème bruleé encara que ells et diguessin que no.

  3. Oh my God. Com se m’havia pogut passat per alt aquesta entrada de Bloc. A la propera visita a Bcn baixeu-me’n una rajola!! por Tutatis!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: