Amors platònics

Si vols algú què t’estimi, compra’t un gosset.

Home, no cal ser tant materialista. Si vols un amor perfecte, imagína-te’l.

Els amors platònics són els únics què mai no et deceben. Sense anar més lluny jo fa moltíssims anys què mantinc una relació estable, plaent i platònica amb l’Emma Suárez. Mai no ens discutim, no tenim problemes financers ni logístics, sempre estem d’acord i, fins i tot, em deixa què de tant en tant quedi pel meu compte amb la Monica Belucci. També platònicament, és clar.

Com què som lluny, l’un a la caverna i l’altra a la pradera, el company i per tant la relació també, queden idealitzats, permanentment perfectes, sense la contaminació de la quotidianitat i del test of time. Amor sense consumar, no només en el sentit bíblic, en definitiva. Ombra d’amor veritable.

Un dia li vaig sentir dir a la Maruja Torres què “polvo que dejas pasar, polvo que pierdes”. Escollir, equivocar-te o no, patir. És el preu per poder gaudir. És la vida.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a «Amors platònics»

  1. Sharon Stone dijo una vez que había noches que estaba sola en la cama y pensaba: “medio mundo querría estar aquí y yo estoy sola. ” si superas la idea polvo de Maruja Torres todo es más complicado.

    1. No entendí lo del “polvo” como solo sexo, sino como “oportunidad”. Pero sí, en lo que dices tienes mucha razón… y es de lo que no hablo sino insinúo en el artículo.

  2. Emma Suárez también me gusta mucho. Claro que mi amor platónico ha sido Bisset luego y a cierta distancia la mala de V . Kim Bassinger y la kinski

  3. Pues mira, a mí la Natassia no, pero tengo pendiente volver a mirar Paris, Texas para escribir sobre una película que es más que comentable.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: