Thor: The Dark World

Acció i més acció, efectes especials i tocs d’humor. No és una bona pel·lícula, però et fa passar una estona entretinguda.

Molt millor que la primera part, Thor: The Dark World és una maravella visual on els efectes visuals i sonors són aclaparadors i gens gratuïts. També és un entreteniment frenètic, on tens un munt de baralles i enfrontaments per a sadollar els instinctes més sanguinaris i cruels. I el guió està prou bé.

Falla, pel meu gust, què la grandiositat visual no es correspon amb la que hauria de ser grandiositat del món aesgardià i del seu protagonista principal. Falta èpica. Curiosament, allà on el bell Chris Hemsworth i el mític Anthony Hopkins no arriben, si ho fan el malvat Tom Hiddleston i la desaprofitada Rene Russo. I, també pel meu gust, hi ha un moment en què em canso de veure cops, explosions i destruccions i demano una mica més de suc. I el patètic paperot que li toca interpretar a l’Stellan Skarsgard.

Thor: The Dark World

Adient pels aficionats al cinema espectacular. Contraindicat per a dormir plàcidament una becaina.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: