Bill Withers

Avui em ve de gust recordar el gran Bill Withers, un d’aquells músics què mai no apareixen a cap llista de grans, de millors, de més venedors, però què quan escoltes les seves cançons et demanes de qui són i què més ha fet.

Si us ve de gust descobrir un interpret notable i un compositor excel·lent aquí teniu una actuació seva de mig hora per la BBC. Les cançons paguen la pena i els comentaris del mateix Bill Withers tenen el mateix interès.

Altrament sempre us podeu quedar amb la seva cançó més coneguda, Ain’t No Sunshine, què ha estat versionada per gent com Joe Cocker, Nancy Sinatra, Sting (acompanyat de David Sanborn), Sabrina Starke, i la grandíssima Eva Cassidy. [Només he trobat el clip d’un recopilatori de vint cançons –Ain’t No Sunshine és la sisena- però cullera, paga moltíssim la pena.]

Adient pels què aprecien l’encant de les arrugues de l’ànima. Contraindicat pels què necessiten facilitats i ritmes ballables.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Bill Withers»

  1. I m’havia oblidat, perquè no ho recordava pas, de dir què també és part fonamental de l’escena més coneguda de Notting Hill.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: