Salt

Si busqueu un film d’acció per evadir-vos de la suor estiuenca, Salt és molt recomanable.

Angelina Jolie - Salt

Malauradament, a banda de bones persecucions i escenes d’acció no hi ha res més destacable de Salt. L’argument no és gens original (recomano molt més No Way Out i U.S. Marshalls, que parteixen de premises semblants), hi ha escenes que hem vist a d’altres pel·lícules (Die Another Day, per exemple) i el film és molt previsible.

Naturalment el muntatge, els efectes visuals, i tota la part tècnica són impecables, però això no amaga que l’argument tenia més suc del que li han tret i que actors com la mateixa Jolie o el sempre eficaç Liev Schreiber mereixien escenes amb més contingut. El cinema d’acció pot ser insustancial o tenir matisos interessants.

El que si que penso és que com a presentació del personatge aquesta pel·lícula pot funcionar. Si el resultat econòmic és prou bo, no dubteu que el proper estiu veureu una nova entrega de les aventures d’aquesta agent secreta d’elit.

Adient com a pur entreteniment. Contraindicada per a organitzar cap tertúlia al voltant.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: