Jack Keane: al rescate del imperio británico

Una magnífica aventura gràfica.

Jack Keane: al rescate del imperio británico

El guió de Jack Keane: al rescate del imperio británico ens situa a la darreria de l’época victoriana, on un capità de vaixell poca-vergonya i aventurer és contractat pel servei secret britànic per a transportar un agent secret a una illa des d’on opera un científic malvat i maquiavèlic.

La trama està trufada de personatges estrafolaris que fan que l’aventura sigui molt divertida, i el guió i el grafisme aprofiten per a homenatjar els grans patums del génere, des de Monkey Island fins a l’Indiana Jones passant per 007 contra el Dr. No.

Jack Keane: al rescate del imperio británico té una usabilitat molt bona i no hem trobat cap errada grossa de guió. Hi ha algun moment en que resoldre l’enigma és més complicat del que hom espera, i això porta a frustració momentània, però també és cert que una aventura gràfica la jugues per distrueure’t i perdre força temps, no?

Requeriments tècnics habituals, però un parell de cops el portàtil es va apagar per sobre-escalfament de la targeta gràfica.

Jack Keane és una creació de 10tacle Studios per a FX Interactive.

Adient per a perdre molt de temps de manera divertida. Contraindicat si necessiteu solucions fàcils.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: