He’s Just Not That Into You

Comèdia romàntica coral: entretinguda, divertida i un punt cursi.

A mi m’agraden les comèdies romàntiques, perquè no me les prenc seriosament, què és com es disfruten. He’s Just Not That Into You és una comèdia clàssica amb el format d’històries encreuades que s’ha fet popular després de Short Cuts. Surt un repartiment extens, popular i molt atractiu i es creen situacions arquetípiques de la guerra de sexes. Innovació zero, els productors han anat a lo segur.

A banda de l’entreteniment que proporciona durant dues hores, el que destaco del film és que forma part d’un curiós encadenament d’inspiracions. Segons la Viquipèdia, la pel·lícula, què és del 2009, està basada en un llibre d’autoajuda publicat el 2004; llibre que va ser inspirat en per un episodi de Sex and the City; llibre que després apareix a l’episodi Pulp Friction de les Gilmore Girls com a exemple de llibre que llençar a la paperera.

He's Just Not That Into You

Adient per passar una estona entretinguda. Contraindicat per a aprendre res.

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «He’s Just Not That Into You»

 1. Quina gràcia que comentis aquesta pel.lícula. Justament la vaig veure ahir, intentant mantenir-me desperta per lluitar contra el jet lag…
  Em va recordar a aquella altra peli: “Love, actually”. També, histories entrecreuades, tòpics de gènere, repartiment de luxe… no res gaire original, pero molt entretinguda. I potser una mica més treballada que “He’s not that into you”.
  Has vist “Closer”, de Mike Nichols?

  1. Izumi,
   Tens raó és molt semblant a Love, Actually, que de fet tracta sobre l’amor en general, perquè surten amors d’amistat i paterno-filials, mentre que aquí només són parelles vistes des de l’òptica femenina.
   Closer no l’he vista encara, però vaig anar a veure el muntatge que van fer al teatre Villaroel de la mateixa obra de teatre en que està basada, i em va agradar molt també. Una visió més amarga, en aquest cas.
   I per recomenar un altre film de temàtica semblant, Beautiful Girls, del malaurat Ted Demme amb una mini història preciosa d’amor pur entre els personatges de Natalie Portman i Timothy Hutton.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: