The Orchard

Després de fer-se mundialment coneguda amb Dreaming Wide Awake, la Lizz Wright ha llançat nou disc aquest any.

Lizz Wright - The Orchard

La companyia discogràfica Verve no s’ha estat de res en la promoció i la presenta com la nova diva del jazz, potser perquè la seva proposta es complementa perfectament amb l’altra cantant de moda dins del gènere, la Diana Krall. La noia canta molt bé i composa cançons molt interessants, però no n’hi ha per tant.

I és que si Dreaming Wide Awake va ser un excel·lent àlbum de jazz, The Orchard no passa de ser un bon àlbum pop disfressat de jazz. Té moments extraordinaris, però li falta coherència i un punt de qualitat per a reclamar la genialitat que se li atribueix. Si aneu curts de temps, les cançons que no us haurieu de perdre són Leave Me Standing Alone, My Heart, Speak Your Heart i Song for Mia.

Això si, la Lizz Wright aconseguirà uns ingresos i una base de seguidors que li donaran prou confiança com per a madurar bé la seva proposta i tornar a reclamar el ceptre del jazz. Un dels seus principals actius és que s’atreveix amb tot el ventall de vesants entre el pop i el jazz, i fins i tot li he trobat un cover d’Old Man.

Salut i sort,
Ivan.

PS: També en parlen SexyBeats i MP3eAVI, que a més comparteixen l’àlbum per a descarregar-lo.

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s