3:10 to Yuma

A mi els westerns m’agraden molt, però aquest em va posar de mala llet.

10 to Yuma

Gairebé tot en el film està molt bé: actors, producció, l’argument és molt interessant i les escenes d’acció estan ben resoltes. Però en el moment decisiu de la trama (que òbviament no esmentaré) un dels personatges canvia completament: passa a comportar-se d’una manera totalment incongruent amb el personatge que ens han presentat fins aleshores.

I en la meva opinió, això fa que el desenllaç de la pel·lícula no sigui creïble i que Último tren a Yuma, que és com l’han traduida per aquí, esdevingui un producte de sèrie B.

Per a parlar una mica bé, esmentaré el repartiment: tant Russell Crowe com Christian Bale estan molt convincents en papers molt semblant a d’altres papers d’aventurers que els han donat reconeixement; en un paper secundari veiem a la fa un temps molt prometedora Gretchen Mol; i podeu reconèixer el Peter Fonda en un altre paper secundari.

Una autèntica llàstima.

Salut i sort,
Ivan.

Anuncis

One thought on “3:10 to Yuma

  1. Molt bones!
    em penso que l’aniré a veure igualment -aviam si aconsegueixo recuperar un cert ritme d’anar al cinema, l’actual oscil.la entre 0 i 1 pel.lícules al mes, patètic- només per gaudir de les interpretacions, ja que pel que sembla és el més destacable.
    Respecte a la incongruència del personatge que comentes, potser hauriem de veure la peli original (sabràs que “3:10 to Yuma” és un remake d’un film de idèntic nom amb Glen Ford i Felicia Farr oi?) per sapiguer si aquests canvis d’actitud tan evidents ja eren presents a l’original. Jo no t’ho sabria dir…
    D’altra banda frisso per sentir els teus comentaris sobre “Vicky Cristina Barcelona”. Aviam com la deixes de malament… (o no).

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s