21 gramos

Si vols relaxar-te, no miris aquesta pel·lícula.

Si tens el cor sensible, no miris aquesta pel·lícula.

Si no pots sufrir els drames, les tragèdies o els problemes dels altres, no miris aquesta pel·lícula.

Però si aprecies les bones interpretacions, t’estimulen les reflexions sobre els temes fonamentals de la vida, no et fan res les narracions poc convencionals i disfrutes més d’un film després d’haver-lo vist, 21 gramos és un film per a tu.

21 grams

Una pel·lícula duríssima sobre la mort i el patiment que provoca en els que queden vius, sobre la por a morir, i sobre la por a continuar vivint quan la vida no ens somriu. Si heu vist alguna altra obra d’Alejandro González Iñárritu, com per exemple Babel, no cal explicar res més: mateixa parella de guionistes, mateix esquema tipus Short Cuts, mateix compositor i tipus de música.

Sensacionals interpretacions de Sean Penn, Naomi Watts i Benicio del Toro. Sense cap mena de dubte, el millor del film.

De totes maneres, la reflexió és molt incomplerta. Com que és una pel·lícula, cal posar-li una trama dramàtica per a crear interès i atreure públic, però la major part de la gent accepta, resignadament i irreflexivament, allò que la vida (el destí, Deu, la bona o mala sort) els depara.

Salut i sort,

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: