El gol de Messi

Senyores i senyors, el video del dia.

 

Al blog de Martí Perarnau podeu trobar tant una altra gravació de la mateixa jugada com la que va protagonitzar Diego Armando Maradona a aquell cel·lebèrrim partit del Mundial de Mèxic, amb narració de l’incomparable Víctor Hugo Morales. A més, Perarnau escriu sobre el que representa aquest gol molt millor del que jo ho sé fer.

Els més veterans recordareu que el primer article del blog va ser la crònica d’un partit del Barça. Com que ara veig partits complerts molt esporàdicament (les delícies de la vida conjugal tenen també el seu preu) he deixat d’escriure sovint sobre futbol. Si durant aquest any hagués escrit, hauria opinat que, com deia Yoda, la ira ens ha avocat al Costat Fosc. El futbol s’ha tornat físic, la intenció és defensar-te fort abans que jugar bé. Cada cop costa més veure la llum. Però anit Leo va sentir La Força i vam veure la llum.

Hi ha llibres pesadíssims, pel·lícules avorridíssimes, discos horrorosos i partits de futbol que són insufribles. Però paga la pena empassar-te’n molts per acabar trovant La fiesta del chivo, Cadena Perpetua, Harvest Moon i partits com el d’ahir.

I per a rematar la jugada, tots dos gols, un al costat de l’altre, amb la narració de Joaquim Maria Puyal del gol de Leo Messi.

 

Voldria dir alguna cosa més, però m’he quedat sense paraules.

Salut i sort,
Ivan.

Actualització: a Youtube podeu trobar un video de nou minuts que va encadenant vàries repeticions del gol, amb diferents locutors radiofònics. Impresionant.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: