A Good Life

Joe Grushecky és un rocker de Pittsburgh que porta una ja llarga carrera, aclamada per la crítica i ignorada pel gran públic. Com que en aquest darrer CD col·labora el seu gran i vell amic Bruce Springsteen, és possible que fins i tot trobem els seus discos a les botigues.

Joe Grushecky - A Good Life

L’estil de Grushecky és molt semblant al del boss, que com ja he dit toca la guitarra i canta en diverses cançons. De fet, el tall d’entrada (Code Of Silence) és un tema que Grushecky i Springsteen van composar ja fa temps. Bruce l’ha interpretat en diverses gires i surt a algun directe, però a cap disc oficial, i ara s’han decidit a gravar-lo en versió duet.

Tots els tretze talls tenen un nivell molt bo. Juntament amb la ja mentada Code Of Silence, Is She The One, Searching for My Soul i A Good Life ens ofereixen un rock festiu i desenfadat, amb un so calcat al que ofereix el primer disc de The River, per exemple. En les balades és on em sembla que resulta més fluix, però això també és qüestió de gustos i admeto que no són gens meloses. La rock’n’roll de tota la vida en estat pur, sense aditaments pop ni sofisticacions a la producció.

Un molt bon disc que no hauria de passar desapercebut.

Salut i sort,
Ivan.

Joe Grushecky
A Good Life
Schoolhouse, 2006.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: