Skin and Bones

Una de les bandes més canyeres del moment ha publicat un excel·lent disc acústic.

Foo Fighters - Skin and Bones

Els Foo Fighters són bastant més que la banda de l’ex-bateria de Nirvana. La seva sorollosa proposta té ritme, nervi i en ocasions també melodia, un petit detall que la majoria d’adeptes al rock dur acostuma a passar per alt. No són virtuosos dels seus instruments, però això fa vint anys que ja no és requisit imprescindible per triomfar.

Tot i això, que un grup així es despulli té el seu mèrit. La gràcia de la seva música no es suposa qué és el volum atronador, la distorsió extrema i l’exageració a l’escenari? Doncs es veu que hi ha quelcom més. Dave Grohl i companyia no només s’han atrevit a gravar-ho sinó que a més ha fet (està fent) una gira mundial presentant les versions acústiques de les seves cançons en directe.

Skin and Bones és un molt bon àlbum de rock acústic. No hi ha cap cançó que soni fora de to o de lloc, totes semblen que siguin així de debó. Trobareu des de talls que recorden a un Raimon enrabietat (guitarra i crit al vent, com The Best of You) i d’altres que fins i tot li agradarien a ma mare, de dolces i tranquiles (Next Year). I versions com la de Times Like These són bones de debó i justifiquen plenament que us baixeu (ai, no! és robatori) que compreu aquest CD.

I si no sabieu qui són Foo Fighters, igual us pica la curiositat.

Salut i sort,
Ivan.

Foo Fighters
Skin and Bones
RCA, 2.006.

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s