Guardiola

Dissabte passat, el diari Marca li va fer una breu entrevista a Guardiola, amb l’excusa del partit del Bernabeu.

Hi ha diversitat d’opinions sobre en Pep. Jo particularment crec que ha fomentat una imatge massa cursi de la seva persona, que ha volgut reivindicar que no és només un parell de cames que saben jugar al futbol i s’ha trobat que semblava que volia anar d’intel·lectual. Crec també que a partir del moment en que va deixar el Barça, ni ell ni el seu agent tenien gens clar què volien i podien fer amb la seva carrera.

Però també crec que aquest noi té una muntanya de seny enmig de les orelles. La mostra és la darrera resposta de l’entrevista. El dia abans d’un Madrid-Barça, li fan onze preguntes a un ex-futbolista que s’acava de treure el títol d’entrenador. Les 10 primeres previsibles, incloent la del perquè sempre fracassa La Roja. I arribem al punt:

¿Existe identificación con España por parte de los jugadores catalanes?

Si hubiera selección catalana oficial, yo hubiera jugado ahí y no con España. ¿Por qué? ¡Porque yo nací en Cataluña! Pero eso no quita para que siempre me haya dejado todo con la selección; cuando iba, tenía la misma implicación que con el Barça. Igual. Eso sí, eso de justificar la derrota diciendo que los catalanes o vascos no sienten la camiseta es una tontería. Y si el problema es ése, ¡que no lleven a más jugadores catalanes!… y se arregla.

Més clar, aigua. Llàstima que donar lliçons parlant no faci que altres aprenguin a escoltar.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Guardiola»

  1. Para más información dejo blog sobre Pep Guardiola. “Paradigma Guardiola”, http://paradigmaguardiola.blogspot.com

    Saludos! y espero que visiten el blog.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: