Dos videos de Neil Young

He trobat a YouTube aquesta interpretació de Heart of Gold, de l’any 1971.

Fa 35 anys Neil feia molt millor pinta que ara, però ja aleshores era capaç d’emocionar amb només amb la seva veu, la guitarra de pal i l’harmònica. Impressionant. El millor, però, és comparar-ho amb aquesta actuació a la televisió americana, pocs anys abans, quan encara formava part de Buffalo Springfield.

Els gestos de Stephen Stills i Richie Furay ara farien riure, semblen ridículs. És curiós com els gestos passen completament de moda, hi ha música que envelleix malament i altra que no, i en canvi la roba torna cíclicament a posar-se de moda (de fet, fashion, què és més in). El que no he entés és l’aparició del guitarrista que hi ha de cara a l’escenari. Alguna idea?

A YouTube tenen penjats molts més videos de Neil, ja us n’aniré proposant uns quants més.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s