L’espiral de violència

El diari gratuït 20 Minutos publica a la seva edició online el blog d’un periodista que està viatjant ara mateix per Palestina. En el seu darrer article, VIAJE A LA GUERRA – Confesiones de un soldado israelí: “Tratamos a los palestinos como animales” transcriu les experiències que li explica un israelià sobre el seu servei militar.

No jutja qui té raó i qui no sobre la reclamació de la terra (i de l’aigua). Tampoc no proposa cap política a seguir. Però dóna pistes clares sobre perquè hi ha tant d’odi i tantes ganes de gresca entre dues comunitats gairebé condemnades a viure juntes.

Salut i sort.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: