Wanderers

L’he trobat de casualitat, i m’ha encantat.

Imaginació al poder, que diuen. I aquí hi ha molta imaginació tant per la banda creativa com pel receptor del curtmetratge.

I tristesa, també, en el meu cas. Quan vaig llegir quelcom de ciència ficció de jovenet pensava ingènuament que si la tecnologia ho permetria, ho fariem i tothom en gaudiria. Ara em venen preguntes al cap: qui ho pagarà? Qui ho gaudirà? A canvi de què?

En el microsite de Wanderers podeu trobar els crèdits complerts, incloent la localització de cada escena i a qui pertany la veu profunda del narrador, que tant em sonava i tant m’he alegrat de retrobar.

Adient.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: