L’Aare a Bern

via Instagram http://ift.tt/1j7sleh

Berna és a un meandre del riu Aare, que no surt a cap gran atlas europeu perquè és un riu petit amb poc recorregut, però què els suïssos gaudeixen molt. S’hi banyen, s’hi deixen anar amb el corrent, hi fan barbacoes a la vora, o passegen al llarg del seu recorregut, ja que a ambdós marges hi ha caminets (wanderwegs) per a practicar senderisme.

L’aigua, sospito que gràcies a la canalització de determinades parts del riu, arriba neta com una patena a la ciutat, on el recorregut de l’Aare si és totalment canalitzat. Com que hi ha força desnivell, l’aigua corre molt ràpida i es veu poca fauna fluvial, però allà on el líquid es pren un descans hi podeu trobar truites, ànecs, canalla que els mira, pares que la vigilen, i altres bestioles.

A la fotografia es veu un dels punts on pots pujar a la riba des del riu, al gran parc enmig la ciutat on hi ha la piscina municipal descoberta. I gratuïta, en un país molt liberal.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: