Aquest any, si?

Siguem clars: el Sis Nacions que començarà el proper 6 de febrer no és el punt culminant d’aquest any de rugbi.

A la tardor Anglaterra acollirà la Copa del Món i és aquesta la cita que els de la rosa tenen marcada al calendari. Però això no vol dir què el Sis Nacions deixi de ser important, encara més quan ja porten uns anys que se’ls escapa entre els dits. L’any passat van guanyar una Triple Corona que no va tenir ressó perquè Irlanda va guanyar el torneig en un darrer partit molt més memorable que tot el torneig anglès.

Un resultat decebedor seria un mal presagi per un equip que ja ha estat molt qüestionat per no aprofitar tot el seu potencial. I més quan veiem del que són capaços davant d’una Austràlia que, encara que ara estigui en hores baixes, és una prova duríssima per qualsevol rival.

Els anglesos obriran el torneig amb el seu enfrontament amb Gal·les, que continuen també buscant-se a sí mateixos, el proper divendres sis de febrer a la nit.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: