Bolets

A un lloc on plou tant, ha d’haver molts bolets, oi?

Doncs si, se’n veuen força. Aquests els vaig fotografiar l’altre dia a la clapa de gespa què hi ha davant d’una de les cases del carrer. A Barcelona parlariem de jardí i l’ajuntament presumiria amb tot el morro del món de zona verda, però aquí és simplement la banda de gespa, d’uns cinc metres d’amplada, què hi ha entre l’edifici i la vorera.

Si algun aficionat a la micologia té l’amabilitat d’ilustrar-me sobre la denominació i propietats d’aquests exemplars li ho agrairé molt. Tot i què amb la meva incorregible mala memòria, em servirà de ben poc.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: