The Tourist

Barrejar géneres és tant temptador com jugar amb foc. I de vegades et cremes.

Pòster del film The Tourist, mostrant l'Angelina Jolie i el Johnny Depp

Aquest és el cas de The Tourist, què ho té tot per a ser un exitàs i una pel·lícula remarcable, però que naufraga estrepitosament al no lligar-li l’allioli. Penso que ni els actors principals han interpretat la comèdia de manera prou convincent, ni el James Newton Howard ha parit una banda sonora adient, ni el Florian Henckel von Donnersmarck va saber-li donar el to que tocava al guió, com si va aconseguir amb la maravellosa La vida dels altres.

Films, molt menys ambiciosos que aquest, què si van aconseguir entretenir el personal són per exemple Juego peligroso o El hombre del zapato rojo. Tothom els identifica clarament com a comèdies, tot i què no necessàriament grans pel·lícules.

Adient per a gaudir de magnífiques postals venecianes. Contraindicada per a riure molt.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: