World Press Photo 2.010

Com cada any, aquesta és una exposició gairebé imprescindible.

L’exposició recull el suposat bo i millor de l’any, tant en el que podriem mostrar fotografies amb missatge com en el que són imatges espectaculars. N’hi ha més de les primeres que de les segones, però.

La fan al CCCB fins el 8 de desembre, o sigui que afanyeu-vos. I si voleu un consell, aneu d’hora, perquè diumenge passat es va emplenar de seguida i, a banda d’haver de fer cua a l’entrada, per veure determinades imatges havies d’anxovar-te una mica.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: