Malta

Hem passat uns pocs dies a Malta, pensant que gastar més dies a un país tant petit seria una pèrdua de temps, i resulta que ens hem quedat amb ganes de més.

Com a mínim, puc dissenyar tres viatges diferents per Malta. El primer seria un viatge enfocat cap a la pràctica del submarinisme o gaudir de les platges malteses. Tants dies com vulgueu, l’oferta és àmplia, tot i que jo esquivaria la temporada més alta. Nosaltres hem estat durant el mes de setembre a Melieha i enara havia un munt de turistes. En llocs tant petits com la Blue Lagoon, això pot ser un inconvenient greu.

Si esteu interessats en un turisme diguem-ne més cultural, ciutats com La Valletta o Mdina, o runes de l’Edat de Pedra us poden oferir entreteniment per uns quants dies, també. La Valletta té un discret encant tant difícil de justificar com fàcil de percebre. Casalots antics, fortaleses i muralles, carrers i escales d’allò més acollidores tot i ser empinadíssimes, i especialment un aire molt tranquil, molt de passejar i poc de còrrer.

I si el que voleu és perdre-us, oblidar-vos de la feina, del soroll de la ciutat, de les bestieses que es llegeixen en blocs d’internet, i anar a un lloc on passejar, llegir un bon llibre a una terrasseta o simplement gaudir de la tranquila vida mediterrània, el lloc es diu Marsaxlokk.

Salut i sort,
Ivan.

2 respostes a «Malta»

  1. Thumbs up! espero recordar-me’n si m’hi escapo. Veig que a banda de Malta, heu estat a molts altres llocs. Quants dies de vacances has fet?

  2. Tres setmanes.
    Dels altres llocs, Tuníssia i Lisboa, ja en parlaré un altre dia.
    Petons!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: