Cleaner

Perquè llegir blocs? Per la mateixa raó que llegir, en general: perquè aprens coses. Perquè llegir el bloc de Miss Mole? Perquè descobreixes un munt de coses sobre com passar-t’ho bé amb llibres, música, cinema o amb sèries de televisió.
Perquè continuar llegint el mateix bloc? Perquè acabes coneixent una miqueta l’autor. I, per exemple, acabes ensumant una pel·lícula que t’agradarà quan ella diu que no li ha agradat.

Cleaner

Cleaner, que a ella no li va agradar, a mi m’ha semblat un film correcte. És un thriller clàssic que ni sorprén ni incomoda, i que t’entreté durant tota la llargada de la pel·lícula.

El principal interès de Cleaner és el treball de dos molt ilustres veterans, els sempre eficaços Samuel L. Jackson i Ed Harris. El primer mai no li agrairà prou a Tarantino el paper d’assassí religiós a Pulp Fiction. Des d’aleshores s’ha convertit en una de les màximes estrelles del cinema d’acció, on sempre fa interpretacions solvents, com en el cas de Cleaner. Ed Harris és un dels millors actors actuals que tenen menys fama entre el públic, tot i que l’hem vist en tota mena de rols i sempre amb bona nota, com aquí.

Discrepo també amb la Miss sobre l’interès de veure Cleaner per l’Eva Mendes; certament la noia fa molt de goig, però a Cleaner no va de guapa, i si el vostre interès és … estètic, millor busqueu fotografies suggerents seves a internet, que n’hi ha a manta.

Cleaner està ben resolta, a partir d’un guió senzill però acceptable, tot i que molt previsible i hi ha un forat moral de l’amplada d’un camp de futbol. Un forat en el sentit que hi ha un determinat aspecte de la resolució del cas que no s’explica, i és important. I moral … en el mateix aspecte que a Celda 211 hi ha un regust molt amarg en la darrera escena.

Adient pels que busquen entreteniment sense complicacions. Contraindicat si voleu trobar un enigma difícil de resoldre.

Salut i sort,
Ivan.

Una resposta a «Cleaner»

  1. Jajaja, és bo que puguis treure aquestes conclusions del poquet que explico de les pelis jo …

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: