Gran Torino

Pregunta: Què pot oferir un actor i director de cinema que fa temps que ha complert els setanta anys, porta tota la vida fent films de dur i que està ple d’arrugues i gairebé sempre fa mala cara?

Resposta: Una altra gran pel·lícula.

Gran Torino

Si algú us ha explicat que Gran Torino és tòpica, previsible i un pèl cursi, no us ha mentit. Però si no us ha dit que és emocionant, sòbria, està perfectament interpretada, explicada i resolta, aleshores us ha enganyat descaradament.

Clint Eastwood potser no ha fet el seu millor treball com a director aquí, però si una de les seves millors interpretacions. I s’ha envoltat d’un grapat d’actors que li aguanten el repte i estan a la seva estratosfèrica alçada.

Però, li falta quelcom que no sé explicar al film. És d’aquelles que es recorden i es revisen millor que es veuen. Clar que potser és que Clint Eastwood ens ha colat un altre clàssic i encara no m’he enterat.

Adient. Contraindicada només si sou un racista acabat o un mafiós asquerós.

Salut i sort,
Ivan.

Anuncis

3 thoughts on “Gran Torino

  1. No me gusto mucho esta peli , lo que le pasa a Eastwood es que su minimo ya es muy alto, es dificil que haga una película mala.

  2. Efectivamente, francis: una película regular de Clint Eastwood es una gran película. Tengo la sensación de estar viendo los últimos años de John Ford.

    Saludos.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s