Lions for Lambs

Robert Redford es va treure de la mànega un film polític, molt a l’estil de aquell Spy Game que va protagonitzar juntament amb Brad Pitt. En aquella ocasió el resultat final no el va acabar de satisfer i aquest cop, a més de protagonitzar i produir, també ha dirigit la pel·lícula.

Lions for Lambs

Lions for Lambs es desenvolupa en tres plans diferents. Dues terceres parts del film són diàlegs gens superficials i molt ràpids, que demanen agilitat mental i concentració. L’altre terç és molt fosc, o sigui que l’aposta és arriscada: una pel·lícula difícil, pensada per a un públic determinat, i militant.

A mi Lions for Lambs m’ha agradat no només perquè pugui estar d’acord en les seves tesis, sinó perquè des del punt de vista cinematogràfic té ritme, atrapa l’atenció, planteja molt bé les diferents trames i les resol totes de manera prou convincent.

Interpretacions més que convincents i una subtil però molt efectiva banda sonora de Mark Isham li donen prestància a un film que no deixa indiferent ningú. A aquestes alçades ja no sorpren gens la solvència de Meryl Streep, però veure com Tom Cruise està a l’alçada reivindica un actor cada cop més comentat com a friki religiós i menys com a artista. Qui deia que ja no es feien pel·lícules amb missatge?

Adient per a generar debat. Contraindicada si buscaveu evasió.

Salut i sort,
Ivan.

5 respostes a “Lions for Lambs

  1. Yo la vi hace tiempo ya, no esta mal, para no pasar nada en toda la película no se hace nada pesada, que creo que es lo que realmente la hace una buena película.

  2. Yo es que no creo que vaya a verla, hay actores que me resultan muy pesados, entre ellos, Tom Cruise…

    Besicos y gracias por la visita

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s