Gal·les, 47 – Itàlia, 8

La tercera jornada ens ha deparat tres magnífics partits de rugbi. Es nota que ha arribat ja l’hora de la veritat i que els equips s’han posat les piles per assolir els seus objectius.

Els azzurri no van jugar gens malament i no van merèixer en cap moment la pallissa que van acabar emporant-se del Millenium Stadium de Cardiff, però és que els galesos van excel·lir. No només ho van fer tot bé, sinó que a més van trobar forats on no els havia i van esclafar l’oponent amb carreres llargues i mortals.

Gal·les va mostrar dinamisme i determinació, una combinació que al rugbi acostuma a traduir-se en victòria. Partidàs de Shankly, que va anotar l’assaig que va obrir forat i va donar molta força a la tres quarts local, i de S.M. Williams. Hook va descansar i només va sortir al final per a gaudir de la victòria, cinc assajos inclosos.

Itàlia va fer una molt bona primera part, anotant un assaig de davantera que confirma que el seu pack està a nivell Sis Nacions. Per la seva desgràcia, dels backs no es pot dir el mateix. Ahir van substituir el seu arriere titular, Bortolesi, i Marcato no el va fer oblidar pas. Si no donen la campanada davant França, es jugaran la cullera de fusta a casa davant d’Escòcia.

A Gal·les li queden per davant els dos rivals directes per guanyar el Torneig, Irlada i França, el calendari més complicat, però jo no he vist cap dels dos rivals al mateix nivell que el XV del llorer.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: