Dilbert

Em sap greu que un cop que cito Dilbert, el personatge no hi apareix. De totes maneres, estic segur que tots l’heu vist algun cop i com a mínim us sóna qui és. Cliqueu a sobre per a veure-la bé.

Dilbert

Jo ja fa anys que sóc lector diari de Dilbert. Scott Adams no només captura amb nitidesa les vides públiques i privades dins de l’entorn laboral, especialment un món laboral que m’és molt proper, sinó que també reflexiona al voltant de la natura humana, si més no de determinats habitats professionals urbans en el primer món. Els seus còmics són tant provocadors com entranyables, profundament realistes i brutalment satírics, però especialment, són punyents perquè les diagnosis són encertades.

Els personatges són necessàriament estereotips exagerats, però són essencialment reconeixibles. Us ben asseguro que us puc mentar uns quants Wallys, Dogberts, Asoks i Alices. De Dilberts no n’he trobat tants, però de caps inútils com el seu n’hi ha un munt, us ho ben prometo.

I sobre aquest episodi concret, us puc ben assegurar que és el pa nostre de cada semestre. Puc posar-hi quatre exemples reals en tres empreses diferents, sense haver de recorrer als “em van explicar què“, només de primera mà.

Salut i sort,
Ivan.

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s