Curtmetratges de Pixar

Avui no tinc temps per escriure. Em limito a recomenar-vos que us passeu pel bloc de Gina i que li feu una ullada a alguns dels curtmetratges que ha fet Pixar en tota la seva història. Mireu-los en ordre cronològic i podreu apreciar com ha anat evolucionat això de l’animació generada per ordenador.

Els meus favorits són el de l’home de neu i el de Tin Toy. Recordo haver-los vist al 88, quan el programa de TVE Documentos TV li va dedicar un programa al SIGGraph. A La Ràpita deu d’haver un parell de cintes betamax amb enregistraments de curts d’aquella época, un prodigi d’imaginació, sensibilitat i artesania informàtica.

Us deixo Pipe Dreams, de la mateixa época i tota una delícia.

Salut i sort,

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s