Café Hotel París

Avui hem anat a Figueres, a visitar el Museu Dalí. De la visita us en parlaré aviat, però ara mateix us avisaré d’una cosa que no convé que feu.

Després del museu, hem anat amb una altra parella d’amics a prendre unes tapas. Quan els guiris venen aquí sempre volen menjar tapas. I ens hem aturat a una la terrassa del Café Hotel París, al costat mateix del Museu de la Joguina. Gran error.

El servei és lent i no gens amable. Les racions són minses i els preus cars. Fins aquí, malament però normal. Però han hagut dues coses que ho han acabat de matar.

La primera, que hem demanat una ració de “sèpia”. No quedava clar si era a la planxa o guisada, però el que no esperàvem era trobar-la bullida i en un plat on més de la meitat del menjar era carabassó. “És que aquí es serveix així”, ha estat l’explicació que m’ha donat el no gens simpàtic cambrer. Li hem demanat que ho canviés per un plat de sèpia i no de carabassó amb una mica de sèpia. El que han fet ha estat treure una mica de carabassó i prou. No hem dit res perquè, amb no tornar mai més, punt i final.

Però és que a l’hora de pagar el compte (l’amic John s’ha avançat i ha donat directament un bitllet de cinquanta que ràpidament ha estat capturat pel cambrer) ens trobem que ens cobren un pa amb tomàquet de més. Cridem al cambrer, que passa de nosaltres. Cridem a la cambrera, que també passa.

La Vio va a reclamar. Li diuen que com que han vist que érem quatre, ens han servit directament dues racions de pa. En total no havien més de sis peces, cadascuna d’una mida aproximada de 2×3 cm.

Recordeu: Café Hotel París, al costat del Museu de la Joguina, a Figueres. Caca.

Salut i sort,
Ivan.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: