Karneval: videos

Ja feia dies que no us castigava amb records del Karneval. Res, a patir una mica, que els capellans diuen que patir et porta al cel.

Aquest que heu vist és l’ambient a la festa del centre cultural, aquella que es va cel·lebrar la tarda i nit de Dijous Gras i de la que ja havieu vist alguna foto. Ara veureu una petitíssima mostra de com són els grups que toquen les cançons típiques de Carnestoltes:

Ara venen dos videos que en realitat són un, però es veu que la càmera té un límit de llargada pel video enregistrat i ho parteix en dos. És la mena de coses que fas a una festa quan la música degenera una mica i la cervesa comença a fer efecte. Primer, la baixada triomfal per les escales:

I després, la discussió de la jugada. Fixeu-vos que la Yolanda els està ensenyant un altre video on se’ls veu des del darrera, o sigui que no us queixeu que publico massa coses, que ja veieu que tinc més armament.

Finalment, l’ambient a la plaça diumenge al matí. De tot això ja us en vaig parlar i per tant no poso més explicacions.

Salut i sort,
Ivan.

Anuncis

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s