Karneval: les fotos

La Nunuki (i em diuen que també la Py) reclamen més informació carnavalera … i sobre tot més fotografies comprometedores. En fi, que quan dues senyores et demanen quelcom, el millor que pots fer és complaure-les.

Ambient al carrerComencem deixant constància de l’ambient als carrers de Köln. Fixeu-vos en el percentatge de disfressats respecte del total de la gent. Aclareixo que els que apareixen en primer pla van disfressats de personal d’obra, no són treballadors.

Ambient a l'estació del tranvia.I això és a l’estació del tramvia. Aquí és una llàstima que la majoria de la gent porti quelcom d’abric a sobre, però és que heu de tenir en compte que quan surts d’un local t’has de posar alguna cosa per a no notar la baixada de temperatura. Tot i així no ens podem queixar del temps que ens va fer.

Ambient a una altra plaçaI aquesta és la plaça on ens va deixar el tramvia. No és que siguin fotos massa lluïdes, ho sé, però ja em direu què espereu d’una vaca que s’està movent enmig de tota aquesta gernació. Per allà enmig hi ha un parell d’abelles, una disfressa molt popular aquest any.

Ambient a la festa del centre culturalL’ambient a la festa era més o menys aquest. Això que veieu són les escales, un punt conflictiu on convergien els que anaven a buscar cervesa o salsitxes (també havia hamburgueses i steak tartar, no creieu), els que buscaven parella, els que cercaven la parella, els que buscaven desesperadament el bany (ai, la cervesa …) i els que volien canviar d’ambient musical. A l’esquerra, el grup de rock, quan ho amplieu igual es veu bé.

Grup musicalAquest és un dels típics grups que interpreten cançons de Carnestoltes. Estan actuant a un centre cultural, a la festa que ja he comentat a un altre article, i van tenir un èxit impressionant. La vaca de la primera fila no és cap de nosaltres dos: és una rossa avorrida que no va fer bona cara en tota la nit i va deixar en mal lloc el sindicat vacú.

Dos pallassosAquests dos no es coneixien (o això semblava) a priori, però la germanor del karneval, la nit, la música, els litres de cervesa i les ganes de festa fan … ja ho veieu el que fan. Va haver consens en afirmar que el de la dreta és clavadet al John Goodman. A vosaltres què us sembla?

Lenka & ClaudiaEl de Claudia és una disfressa típica: perruca lluent, vestit agoserat i a lluir somriure. La Lenka va d’astronauta.

La gataAquesta noia és italiana i els combinats (vodka/coca cola/red bull) que preparava la Lenka no li van sentar massa bé. A banda d’això, la disfressa de felina és una de les més populars entre les noies: hi ha les que es posen una samarreta leoparda i es maquillen una mica la cara, les que com aquesta mossa es queden en un punt intermig, i les que es vesteixen de cap a peu de tigresses. Miau!

Els quatre astronautes.Quatre amics (Ester, Lenka, Samuel i John) vestits d’astronautes.

La vaca descansaAra podeu riure de valent. A les tantes de la matinada m’agradaria veure-us a vosaltres a una festa que comença a una hora tant inhumana com les sis de la tarda. I després d’haver dinat no-recordo-què acompanyat d’un combinat amb vodka, red bull i coca cola. Mai no deixeu que una eslovaca us convidi a dinar … Els que us esteu demanant què és el que penja al davant, passeu a la següent foto.

El got de la cervesaAquest és l’estri que et permet portar i tenir la cervesa sense haver de menester les mans. Bé, cervesa o el que volgueu beure. Tothom el fa servir. Aquest era de goma, però n’hi ha de punt, de plàstic, de roba, llisos, estampats, fashions, horteres, … Compte que si queda poc líquid hi ha perill que bolqui i et taquis de birra. Parla la veu de l’experiència.

Les dues vaquetesI finalment, la constatació que jo no era la única vaca que es movia per Köln ara fa una setmana.

No sabeu el que costa paginar bé un article amb fotos a Blogger! El resultat és acceptable i prou, però crec que us farà gràcia.

Salut i sort,
Ivan.

4 respostes a «Karneval: les fotos»

 1. Un cop més, ni el relat ni les fotos ni la descripció de les fotos deceben el més mínim. Ara bé, matitzo que qualsevol semblança entre el paiasso etílic de la foto i John Goodman es pura concidiència, però pel que fa a la resta, m’ha semblat molt divertit.
  Reitero: tenim un Karneval pendent!!

 2. Un cop més, ni el relat ni les fotos ni la descripció de les fotos deceben el més mínim. Ara bé, matitzo que qualsevol semblança entre el paiasso etílic de la foto i John Goodman es pura concidiència, però pel que fa a la resta, m’ha semblat molt divertit.
  Reitero: tenim un Karneval pendent!!

 3. M’alegro que t’hagi agradat. És molt difícil transmetre l’ambient de festa que es viu aquests dies a Köln, espero aconseguir-ho. La intenció era anar fent fotos en plan reportatge, però estàs enmig de tot, de vegades encuadrar és incòmode, ho has de fer molt ràpid, fa mandra, fa fred … i el memory stick ja està gairebé ple!

  Petons!

 4. M’alegro que t’hagi agradat. És molt difícil transmetre l’ambient de festa que es viu aquests dies a Köln, espero aconseguir-ho. La intenció era anar fent fotos en plan reportatge, però estàs enmig de tot, de vegades encuadrar és incòmode, ho has de fer molt ràpid, fa mandra, fa fred … i el memory stick ja està gairebé ple!

  Petons!

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: