Matsuri

El Matsuri és un restaurant asiàtic, bàsicament vietnamita, que hi ha al carrer Regomir, nº1. El problema que té és que també es un restaurant japonès que hi ha al carrer Regomir, nº1.

No feu aquesta cara de sorpresos, que de seguida us ho explico. Resulta que Nunuki ens va proposar anar a sopar al Matsuri, restaurant asiàtic. Vam quedar de trobar-nos allà mateix i, com que vam arribar nosaltres abans, ens vam posar en el que semblava el Matsuri. Com que vam arribar des del carrer Ferran, vam entrar al japonès.

Resulta que hi ha dos restaurants un al costat de l’altre, que tenen la mateixa adreça (o si més no l’escriuen igual a les respectives targetes), que es diuen igual, que es comuniquen per dins mitjançant la cuina, que és comuna, i que permeten que els clients d’un puguin demanar de la carta de l’altre, però les cambreres els consideren dos restaurants diferents, i les reserves són per un o per l’altre. Concretament, Nunuki havia reservat a l’asiàtic. Però això és un petit detall que les cambreres no sempre expliquen als clients. Us podeu imaginar la nostra sorpresa quan vam rebre una trucada de Nunuki, que arribava des de Comtessa de Sobradiel i estava davant de l’asiàtic, dient que acabava d’arribar al Matsuri i que no ens veia.

Resolta la confusió, era qüestió de passar a disfrutar del sopar. Erem tres i tots tres vam demanar dos plats i postre, a més de compartir una ampolla de vi blanc (un xarel·lo de Sumarroca) i una altra d’aigua. Ens va costar en total uns 76 euros, havent demanat una sopa, un plat d’arrós, dos plats de verdures, un de maki i un de sushi (de tonyina i de salmó, res de l’altre món).

El preu és ajustat i la qualitat del menjar és més que correcta, però el que mata el lloc és el servei: lentíssim. Entre plat i plat donava temps a parlar de tot i acabar avorrit. I per a demanar el compte i poder pagar, igual. Vam entrar a les deu, a dos quarts d’onze teniem les cartes, i vam acabar pagant a dos quarts de dues, i no és que ens dediquessim a petar la xerrada després de les postres, perquè ja ho haviem estat fent mentre esperàvem la teca.

En fi, que és un bon lloc però cal que aneu avisats.

Salut i sort,
Ivan.

Matsuri
c/ Regomir, 1
Barcelona
www.restaurant-matsuri.com

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: