Rendezvous in Rio

Crec que van ser les Variacions Goldberg que es van encarregar a J.S. Bach per aconseguir que un noble alemany aconseguís vèncer l’insomni i pugués dormir plàcidament. A banda de l’indiscutible talent de Bach, una poderosa raó per a que s’emportés l’encàrrec va ser que encara no havia en Michael Franks.

Vaig descobrir aquest cantant fa uns quinze anys, coincidint amb un concert que va donar a la Vall d’Hebron en que també actuava Kenny G. Aleshores ja em va semblar el mateix que ara: no té mala veu, canta bé, li falta sang. El senyor té un estil definit, no hi ha dubte.

Rendezvous in Rio conté 10 cançons tallades per un patró d’elegància i relaxament, de les quals la que dóna nom al recull és la millor. Si us heu fixat en la portada de l’àlbum, ja podeu ensumar de què parlo. Com dóna a entendre el nom de l’àlbum, la inspiració de la música brasilera és gran, però el talent de Franks aconsegueix que les sambes i el jazz més dolç casin bé.

Un bon disc que no us farà saltar d’alegria, però acompanya mentre estàs fent qualsevol altra cosa.

Salut i sort,
Ivan.

Michael Franks
Rendezvous in Rio
Koch, 2006.

Digues la teva!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s